ZA JAVNE LIČNOSTI NEMA VIŠE MIRNOG SNA - NOVI STARS SPECIJAL STIŽE
Stars specijal, Foto: Kurir

KURIR TV

ZA JAVNE LIČNOSTI NEMA VIŠE MIRNOG SNA - NOVI STARS SPECIJAL STIŽE

U emisiji ćemo otkriti šta su rekli o tome.

Objavljeno:

Nakon prve emisije koja je uzburkala javnost i izmestila javne ličnosti iz zone komfora, u drugoj emisiji Stars specijala nastavljamo još eksplicitnije. Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović, bez dlake na jeziku, komentarišu aktuelne događaje i ličnosti domaće i svetske scene.

I ovoga puta, nekoliko tema uz direktan pristup i zapažanja koja se mnogi ne usuđuju da iznesu. Mi ne štedimo aktere aktuelnih priča, naš cilj je da otkrivamo realnost.

Otvaranje Olimpijskih igara izazvalo je šokantne komentare od strane domaće javnosti, ali i zvezda poput Seke Aleksić, Anastasije Ražnatović, Slobe Radanovića.

U emisiji ćemo otkriti šta su rekli o tome.

Fenomen stariji muškarac i mlađa žena. Koji to poznati muškarci preferiraju i ponekoliko decenija mlađe partnerke?

Uvek zanimljiva tema, fotošop. Kome smeta pomagalo novog doba u ulepšavanju, a ko podržava faceapp i obrađivanje fotografija?

Smena generacija na domaćoj muzičkoj sceni. Dragana, Brena i Ceca sinonim su zavelike zvezde, a ko će ih naslediti? O fenomenu Aleksandre Prijović bruji Balkan, a možda joj se smeši i svetska karijera. Ko će naslediti najveće među pevačima?

Uz voditeljski četverac u studiju, voditelj Ivan Gajić sa crnogorskog primorja donosi ekskluzivne priče, kao i intervju sa pevačicom koja važi za onu koja ima najduže noge, ali i dugačak jezik pogotovo kada je reč o gorućim temama.

Ove teme su okosnica novog Stars specijala, koji ćete gledati danas od 16.10 časova (ili u repriznom terminu večeras 00.30 časova), na Kurir televiziji!

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.